Λόγω των μέτρων προστασίας για το COVID 19, τα dilemma games δεν είναι προσωρινά διαθέσιμα στον πάγκο παιχνιδιών. Μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία των διλημμάτων αγοράζοντας τον δικό σας γρίφο ή Puzzle από το gift shop του Μουσείου.

Παιχνίδια που θα σου πάρουν το μυαλό και θα σε κάνουν εξυπνότερο!

Η εξερεύνηση στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων θα σε ενθουσιάσει τόσο που δεν θα θέλεις να επιστρέψεις σπίτι και θα επιμείνεις για λίγη ακόμα διασκέδαση. Για αυτό το λόγο το Μουσείο έχει ένα έξυπνο δωμάτιο παιχνιδιών όπου επισκέπτες κάθε ηλικίας μπορούν να παίξουν, να συναγωνιστούν και να μάθουν.

Το δωμάτιο προάγει τη γνώση και τη διασκέδαση με Παιχνίδια Σκέψης (Dilemma games), ξύλινα παζλ και παιχνίδια που οξύνουν τις νοητικές ικανότητες και κάνουν το δωμάτιο έναν πραγματικό χώρο εκγύμνασης του εγκεφάλου!

Έλα και παίξε με τους γρίφους, τα παζλ, τους άλυτους κόμπους, τα κόλπα και τα μαθηματικά παιχνίδια καθώς και με άλλα εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα σου πάρουν το μυαλό και θα σε κάνουν εξυπνότερο!

Όλους τους επισκέπτες μας, και κυρίως τους μικρότερους σε ηλικία, τους πηγαίνουμε μια βόλτα στον κόσμο των Διλημμάτων, όπου συμμετέχοντας ενεργητικά στο παιχνίδι θα μάθουν να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές τους και να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις.

Μπορείς να αγοράσεις Παιχνίδια Σκέψης (Dilemma games) από το Έξυπνο Κατάστημά μας!